the_seal_lover

MEMBERS IN THE GROUP
MESSAGES ON THE WALL

I have news!!

The Year of the Seal Quiz is coming soon!

This quiz is more of a guessing quiz for most. Find out more about me! I'll make sure that at least 1 person knows each fact. I will also make sure that it's not just the 1 person searching for everything.

What do you need to do?

Start searching Horzer!!! Every test needs studying!!! Look on people's walls, in the forums, my horse's walls- anywhere you can think of! Beware the dates. Some information will be only put on for the week!

Dates for you to remember!

Please keep in mind all of these dates are in AEST

29th September- Start hunting!

6th October- Lots of info deleted!

10th October- Quiz is published!

20th October- Quiz entry closes!

22nd October- Results up!

 

 

The Great Seal Quiz is here!

Been my friend for ages? Just accepted my friend request? Doesn't matter! This is the Great Seal Quiz, first published for the_seal_lover's 200 day anniversary.

 

Seem impossible? I've looked back at breeder pages and PMs to see if these answers are, well, answerable, and all of these answers were highly promoted by me at the time. Trust me, if you were paying attention you would know about these.

 

Questions vary from Day 1 to Day 201, so there are probably still a few questions you could answer!

 

And to motivate you even more, there is a lovely prize for the winner. It's a surprise for now, but I can assure you that it will be loved by everyone. Send your answers by PM!

 

Are you with me? Time for the Great Seal Quiz!

 

Competition is closed! Answers are up for your benefit!

 

And the places are...

 

Tied 3rd...

Katebackhouse and Daisydog!

They win: 200 coinz each!

 

In second place (only one point behind) is...

Moonlightgirl!

They win: 500 coinz and 10 horses enrolled in their EC!

 

Which means that this person won by one point...

Izziebrown!

They win: 100 coinz and my Paint Golden!

 

 

  1. Which of these was my original profile picture?

a)  b)  

 

c)  d) 

 

Answer- C

 

2. What was my first group?

a) Horses looking for love!

b) Horses of Horzer

c) We don't multi account!

d) Links for Amazing Groups!

Answer- B

 

3. What 2 colours was my first breeder's page published in?

a) Hot pink and medium blue

b) Light blue and deep purple

c) Navy blue and dark green

d) Red and dark blue

Answer- A

 

4. Who was the first horse I bred?

a) Silver Bells

b) Silver

c) Leonardo

d) Butterscotch

Answer- C

 

5. What was the first bonus I bought?

a) Landscape of Venus

b) Fantastic Coat

c) Lucky bag

d) Hourglass of pegasus

Answer- D

 

6. Which of these horses came in my first lucky bag?

a) Rachel, Boer Pony

b) Paki, Boer Pony

c) Thunderstorm, Belgian

d) Gem, Belgian

Answer- C

 

7. Who is my sister who plays Horzer?

(no multiple choice, who do you think?)

Answer- may_morgan

 

8. What two breeds did I repeatedly promote in PMs?

a) Connemaras and French Trotters

b) Hanoverians and Arabians

c) Arabians and Connemaras

d) American Paints and Hanoverians

Answer- D

 

9. How many times have I been a member of the Horzer club?

a) 0

b) 1

c) 2

d) 3

Answer- C

 

10. What group did I train horses for for ages?

a) Horzer Rescuers

b) Friesian Appreciation!

c) Horzer Adoption Agency

d) Moonlit Stables

Answer- D

 

11. The first time I left Horzer, why was it?

a) Because I was bored

b) As a punishment from my parents

c) Because I had a bad cold

d) Because I forgot my password

Answer- C

 

12. What game did I register to in the same day as Horzer?

a) Dogzer

b) Oceanzer

c) Shinycatz

d) Mweor

Answer- A

 

13. Who was the first horse I took in from the sanctuary?

a) Dakota (Hanoverian)

b) Angel (Friesian)

c) Belle (Arabian)

d) Jackie (Friesian)

Answer- B

 

14. Who is the only horse I've abandoned?

a) Leonardo

b) Silver Bells

c) Silver

 d) Supergirl

Answer- B

 

15. Last time I reported how many friends I had, how many were there?

a) 0-25

b) 25-50

c) 50-75

d) 75-100

e) 100+

Answer- E (yup, that's right!)

 

16. The second time I left Horzer, why was it?

a) Computer had to be repaired

b) Was busy with schoolwork

c) I was playing other Dreamzer games

d) I was on school camp

Answer- D

 

17. Which of these complaints have I not made on my breeder page?

a) People breeding non-purebred horses with my studs

b) People telling me my horse's day is over when I know

c) People copying everything I do

d) People asking me why I changed my profile picture when I told them already

Answer- B

 

18. Which of these are my affixes?

a) Heartwarming Horses and Seal's bonuses

b) Seal's bonuses and Happy Hooves

c) Happy Hooves and Friesian Appreciation

d) Friesian Appreciation and Heartwarming Horses

Answer- D

 

19. What 3 horses did I learn to ride on?

a) Chap, Pinty, Bossy Boots

b) Pinty, Bossy Boots, Glen

c) Bossy Boots, Glen, Beau

d) Glen, Beau, Chap

Answer- D

 

20. Why did I leave Horzer the 3rd time? (you may choose more than one answer)

a) Because I was getting nightmares

b) Because I was getting migraines

c) Because people were being rude to me

d) Because I was getting stressed out by it

Answer- B, C, D

 

Thank you for taking part!

 

 

 

My news right now:

A friend of mine on here, jasmine_heart, has cancer and is leaving! Please pray for Jasmine!

 

Dakota has the ruby! Dakota has the ruby!! 

 

 

 What I'm after:

4 premz for the following use. Will be crossed off when achieved.

1-Pack of 25 hourglasses

2-Camargue

3-Camargue

4-Camargue

Until I can afford the Eternity Ruby, my Hanoverians are not being bred!!! Think of my 100 NSI Dakota, 75+ NSI Maxwell, their Tornado bonus, their foal's 406+ caps-don't let my most popular breed die!

 

If you're a Seal friend who actually likes to know their Horzer mates, join now!

 

hi

2 years and 2 months ago

Omg, i came second in the great seal quiz??

3 years and 2 months ago

Yeah! Did you only just see then?

3 years and 2 months ago

Yeah... I thought I would place, I guessed almost all of them...

3 years and 2 months ago

Well it's lucky everyone got a place! And so close! Just to let you know, I think you would've tied first if you had gone with the original answers.

3 years and 2 months ago

Really?

3 years and 2 months ago

Yeah, sorry to say so (must be annoying) But... I'm doing another better quiz at 365 days and it's more things people would actually remember XD

3 years and 2 months ago

Wait on my second post, I mean 'I didn't think i'd place'... And I'm thinking of doing a quiz at 300 (About) days

3 years and 2 months ago

Wow! I seem to be starting something her XD First me, then Izzie, now you! I shall become famous! Looking forwards to seeing it ;)

3 years and 2 months ago

Wow!! I'm excited!

3 years and 2 months ago

Have you seen Golden?

3 years and 2 months ago

Not yet...

3 years and 2 months ago

He's a lovely horse! You'll love him ;)

3 years and 2 months ago

Yay!! Good to hear :) I can't see a Golden...

3 years and 2 months ago

Oops I mean Goldie! Here's his link: http://www.horzer.com/horse-breeder/4050278-pocahontas33/161353-american-paint-horse-goldie.php

3 years and 2 months ago

Ok ;) Seen him :)

3 years and 2 months ago

Do you want me to send over now?

3 years and 2 months ago

Sure ;)

3 years and 2 months ago

Sending...

3 years and 2 months ago

:D

3 years and 2 months ago

Thanks so much I honestly didn't think that I would place. Thanks

3 years and 2 months ago

It's great you and Daisy tied! I was so scared that someone wouldn't get a lace ;)

3 years and 2 months ago

Can I change my guesses? or is it once you've seen the Pm that's it??

3 years and 3 months ago

Yes, you can change your guesses ;)

3 years and 3 months ago

Is it ok if I change one???

3 years and 3 months ago

Send it to me in a PM, but if it's one I've told you in the meantime, no. If it's one you've decided to change your guess to, yes.

3 years and 3 months ago

Ok!

3 years and 3 months ago

When will you send it? Now?k

3 years and 3 months ago

See more